Novinky

Podpora športového rozvoja v Meste Touškov: Antracit prispieva TJ Sokol

S radosťou oznamujeme, že sme sa rozhodli podporiť športovú činnosť detí a mládeže v rámci TJ Sokol Mesto Touškov. Darovaná čiastka bude využitá na rozvoj aktivít v roku 2024, čo zahŕňa nielen nákup športového vybavenia, ako sú lopty, ale aj príspevky pre trénerov a podporu rôznych športových oddielov, vrátane futbalu, volejbalu, cyklistiky, bedmintonu a tenisu.

TJ Sokol Mesto Touškov má viac ako 1000 členov, z ktorých polovica je aktívna a okolo 400 z nich sú deti. Naša podpora sa zameria na zabezpečenie kvalitných tréningov pre týchto mladých športovcov a na organizáciu podujatí, ktoré TJ Sokol pre deti pravidelne organizuje. Medzi najbližšie udalosti patrí Touškoskok alebo Hop do školy, Nočný beh a Športový deň pre ZŠ a MŠ zo širokého okolia. Sme hrdí, že môžeme prispieť k rozvoju zdravého a aktívneho životného štýlu detí a mládeže v tejto komunite.

„Pre našu skupinu je dôležité, aby sme pri našich aktivitách v jednotlivých mestách prispievali nielen k rozvoju infraštruktúry, ale aj podporovali miestnu komunitu. Ak pôsobíme v Meste Touškov, chceme nielen priniesť ekonomické príležitosti, ale aj pomôcť mestu prosperovať po stránke sociálnej a kultúrnej. Práve podpora miestnych športových a spoločenských aktivít je pre nás jedným zo spôsobov, ako to dosiahnuť. Vďaka spolupráci s TJ Sokol Mesto Touškov máme možnosť prispieť k pozitívnemu rastu tejto komunity a podporiť športovcov, ktorí možno raz budú reprezentovať našu krajinu na najvyšších úrovniach. Veríme, že investícia do mládeže je investíciou do našej spoločnej budúcnosti,“ uviedla Zuzana Bajgarová, riaditeľka medzinárodnej developerskej skupiny ANTRACIT pre Českú republiku a Slovensko.

Viac na www.tjsokolmestotouskov.cz

Kontakt

info@antracitproperty.eu +420 734 416 360

ČESKÁ REPUBLIKA 28. října 3159/29 702 00 Ostrava Sídlo: Lihovarská 689/40A, Ostrava

SLOVENSKO Bottova 1 811 09 Bratislava Sídlo: Bytčianska 499/130, Žilina

    Napíšte nám: